Toon Greebe Paviljoen Master 2017

Zaterdagavond 7 Januari was het weer tijd voor de alweer 4de editie van de Paviljoen Master. Alle 63 voor ingeschreven deelnemers wisten veilig de Thijmseberg te bereiken en dat vinden wij van localdarts top!

Toon Greebe en Dennis Kraak stonden uiteindelijk in de finale WR. Toon versloeg onderweg naar deze finale in de knock-outs achtereenvolgens Hans van Beek(3-0), Ricardo Kleijer(3-2), Rowin Verhoog (4-2) en Marcel Weideman (4-1). Dennis Kraak moest Tim Bleijenberg (3-0), Mark Hartkamp (3-0), Mark Veenendaal(4-2) en Michel van Rossum(4-1). De finale was hoogstaand tussen de 2 beste spelers van het toernooi. De eerste 6 legs gingen gelijk op. Leg 7 bleek de beslissing. Dennis miste de dubbels in zijn eigen leg, waar Toon gretig gebruik van maakte. De 8ste leg kon Dennis niet meer aanhaken en besliste Toon Greebe, met een strakke 14 darter de wedstrijd.

De VR ging naar Dennis Wijers. Hij versloeg tweevoudig Rhenen Open winnaar Arnold Bos met een overtuigende 4-0. Beide spelers hadden een zware poule, waardoor ze tot de VR waren veroordeeld. De beste dame was Sharona Veld, die de laatste 16 van de WR bereikte. De hoogste finish was voor Mitchel van Rossum, 158.

Localdarts bedankt iedereen die de weg naar het Paviljoen weer hebben gevonden, horeca Thijmseberg voor hun gastvrijheid en Pascale voor haar uitstekende assistentie aan de wedstrijdtafel.

We kijken terug op een geslaagd en gezellig toernooi, tot de volgende!