Vragen over dartbanen

Ja, de banen beschikken over de juiste verlichting, afstand en hoogte.

Omdat Localdarts op bestelling werkt, is het mogelijk speciale wensen door te geven. Uiteraard zal er voor sommige aanpassingen een meerprijs gerekend worden.

Omdat de banen met uiterste precisie en zorg worden vervaardigd, willen wij kans op beschadiging tijdens vervoer zo klein mogelijk maken. De ervaring leert dat wanneer de banen zelf worden afgehaald, de kans op schade het kleinst is.

Onze voorkeur is daarom altijd afhalen. Wanneer Localdarts zelf wordt verzocht te bezorgen, zitten daar kosten aan verbonden. Afhalen is dus de goedkoopste en veiligste manier om Uw dartbaan veilig op locatie te krijgen.

.

De actuele levertijden verschillen per week. Hoe meer bestelling, hoe langer de levertijd. Informeer voor de huidige levertijd via de mail of tel. 06-51748906. Omdat de banen met uiterste zorg en precisie vervaardigd worden en zeer arbeidsintensief zijn, kan de levertijd oplopen. Wij vragen daarvoor Uw begrip.

Vragen over darten bij Localdarts

Iedere Donderdagavond is er een recreanten avond op de thuisbasis van Localdarts, Paviljoen Thijmse Berg. Nieuwe Veenendaalseweg 224 Rhenen.Vanaf 19.00u is het Paviljoen geopend voor de darters.

Het dartseizoen loopt van 1 september tot 1 Juli.

In de maanden Juli / Augustus heeft Localdarts i.v.m. het hoogseizoen een 2 maandelijkse zomerstop.

Nee, op Donderdag kunt U kostenloos geheel vrijblijvend darten. Ook het wekelijkse recreantentoernooi is gratis. Uiteraard betaald U wel voor de natjes en droogjes.

Ja, mits u een geschikt team kan vinden of organiseren. Localdarts gaat op zoek naar sponsoren, zodat dit u ook geen geld kost.

We streven er wekelijks naar om min. 1 vrije baan te hebben voor degene die niet mee gooien met het recreantentoernooi.

Vragen over toernooien van Localdarts

O.a. de Paviljoen Masters koppels en singles, de Open Rhenen. Ook is er wekelijks het Donderdagavond recreantentoernooi en op de slotavond de clubkampioenschappen.

Localdarts probeert ook nieuwe toernooien te lanceren. Zo zijn er plannen voor een teamtoernooi en de Beachbar Classic.

Dat verschilt per toernooi. Donderdags is er geen inschrijfgeld voor het recreantentoernooi. De overige toernooien is het inschrijfgeld Max. €10,- p.p.

Het inschrijfgeld is standaard ook het prijzengeld. Daar worden ook de bokalen van betaald op sommige toernooien. De gesponsorde toernooien is het volledige inschrijfgeld, prijzengeld

Bij de singles 501, meestal in poulefase best of 3 501. Bij de koppels is het best of 5 501. Na de poulefase is er altijd een winnaars- en verliezersronde.

Mijn vraag staat er niet bij

Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht