Arien van Lavieren wint trainingstoernooi, Marinus Mulder de VR

Omdat ik zelf op vakantie ben heeft Arien deze week een uitgebreid verslag van het trainingstoernooi gemaakt.

16-11-2017,
Verliezers ronde de finale ging tussen Marinus Mulder en Angela van der Gragt.
Angela opende sterk en kwam 2-0 voor de 3e leg kreeg ze de dubbel niet gegooid en Marinus kwam terug op 2-1 de 4e leg was wederom voor Marinus dus 2-2, Angela was gebroken en Marinus liep uit in de 5e leg, maar Angela herpakte zich nog redelijk maar kwam net tekort dus de winst ging naar Marinus Mulder met 3-2.

De winnaars ronde kende een ware thriller in de 1e halve finale tussen Marcel van Ommeren en Ilse Ruis, Ilse kwam door ijzersterk spel met 2-0 voor en Marcel kon schakelen en kwam terug naar 2-2 de 5e leg begon Marcel sterk en Ilse kon hem in het begin niet bijhouden maar ze rechte haar rug en kwam aan het eind sterk terug, Marcel kwam als eerste op een dubbel maar miste, Ilse mist ook op de dubbel en zo ging het door totdat ze allebei op dubbel 1 uitkwamen. Ze misten beide een aantal maal en uiteindelijk trok Ilse aan het langste eind.

De 2e halve finale ging tussen Theo Donkelaar en Arien van Lavieren dit was een wedstrijd die 3-0 voor Arien werd, Theo had wat pech dat de tripples net in de 5 en de 1 kwamen ipv de 20 ook vielen er wat pijlen op de grond, maar er moet ook gezegd worden dat Arien sterkbspel liet zien en dat de dubbels ook weer beginnen te vallen.

De Finale ging dus tussen Ilse Ruis en Arien van Lavieren.
Arien speelde ook in de finale zakelijk en redelijk goed en won met 3-0.