BETUWE DARTS uit Tiel HOOFDSPONSOR “Open Rhenen 2017”.

BETUWE DARTS uit Tiel is dit jaar de hoofdsponsor van de 6de editie “Open Rhenen”. Betuwe Darts is een onderdeel van de winkel “Betuwe Biljarts” gevestigd aan de Westluidensestraat 16 in Tiel.

Eigenaar Dennis Wijers heeft Biljarten op een duidelijke nummer 1 positie staan, maar gooit ook zeker geen onverdienstelijke pijl. Na een aantal bezoekjes tijdens toernooien van Localdarts, vind Dennis deze sponsorschap de uitgelezen mogelijkheid BETUWE DARTS te promoten. In zijn winkel vind U naast alles wat met biljarten te maken heeft, ook de nodige dartsartikelen die uitgebreid getest mogen worden. Weet je al precies wat je wilt hebben, is het uiteraard ook mogelijk deze te bestellen via zijn webwinkel www.betuwedarts.nl of www.dartpijltje.nl.
Op een zeer overzichtelijke site vind U een scala aan o.a. dartpijlen, shaft, flights(o.a. met eigen bedrukking), Dartborden enz. Neem dus snel een kijkje op www.betuwebiljarts.nl/www.dartpijltje.nl of kom gezellig langs aan de Westluidensestraat 16 in Tiel.