Dennis Kraak na 5 pogingen de beste op een Localdarts Ranking! Jantje Ruisch wint VR.

Dennis Kraak is na 4 eerdere pogingen, er bij zijn 5de deelname in geslaagd een Localdarts Ranking op zijn naam te schrijven. Ondanks dat de uitslagen het doen vermoeden, was geen makkelijke weg voor hem. Nadat hij de poulefase zonder kleerscheuren was doorgekomen, stond Dennis in de knock-outfase geen leg meer af.(1/4F Arco Koedam 3-0, 1/2F Ricardo Lieftink 4-0)

In de finale was Joop Ruisch ook niet opgewassen tegen de constantheid van Dennis Kraak(5-0). Door deze overwinning klimt Dennis richting de top 3 en maakt hij het bovenin ongekend spannend. Joop Ruisch verstevigd wel zijn koppositie door de finale te halen, gevolgd door Ricardo Lieftink en Peter Rijksen, die deze ranking wegens andere dartverplichtingen niet in actie kwam.

 

Jantje Ruisch pakte de VR. Na een mindere poulefase ging het in de knock-out voortvarender. Hij trof in de finale Arien van Lavieren die prima tegenstand kon bieden maar in de beslissende leg teveel wedstrijdpijlen miste. Hierdoor ging de finale met 4-3 naar Jantje Ruisch.

De datum voor de 10de Ranking zal nog worden ingepland, waarschijnlijk op een Zondagmiddag in Mei.