Marcel van Ommeren wint 7de Ranking, Jan Ruisch runner-up, Dennis van Zetten sterkste in VR.

02-03-2017, De 7de Localdarts Ranking heeft een nieuwe winnaar opgeleverd. Marcel van Ommeren was de sterkste van de 7de ranking avond. De dubbels waren zelfs bij de “toppers” een lastige klus, waardoor de topgeklasseerde spelers de eindstrijd niet wisten te halen. Marcel van Ommeren en Jan Ruisch wisten die eindstrijd wel te halen. Nadat Jan een knappe comeback maakte in de halve finale tegen Gert Lieftink, 1-3 achter en 4-3 winnen, was Marcel van Ommeren nipt te sterk.

In de finale hielden beide kemphanen elkaar goed in evenwicht. Bij een 3-4 voorsprong voor Jan leek de overwinning dichtbij voor hem. Maar na verschillende wedstrijdpijlen te hebben gemist, zowel in de 8ste en 9de leg, wist Marcel van Ommeren de beslissende dubbel wel te raken en pakte hij de 7de Ranking met 5-4.
Dennis van Zetten miste op een haar de WR, maar was in de VR te sterk voor de rest. Arien van Lavieren, die na 7 jaar zijn pijlen weer had opgepakt, kon in de finale geen vuist maken tegen Dennis en ging er met 4-1 vanaf.


De volgende, 8ste Ranking, is 23 Maart.

Nog een paar plaatjes van weer een gezellige Ranking in het Paviljoen Thijmseberg.