Ranking 3, Hattrick voor Dennis Kraak, Angelo Timmer de sterkste bij de Verliezers.


En dat is 3 voor Dennis Kraak. Na de eerste 2 ook gewonnen te hebben, was hij tijdens de 3de Ranking wederom de sterkste. Een goed bezochte ranking met 29 deelnem(st)ers.

Een cadeautje werd het zeker niet voor Dennis Kraak. In de kwartfinale kreeg hij met moeite Arco Koedam(3-1) op de knieën. De halve finale was het Joop Ruisch(4-2) die hem het vuur aan zijn schenen legde. Peter Rijksen, zijn mede finalist, moest ook alle zeilen bijzetten. Vooral de halve finale tegen Ricardo Lieftink (4-3), was een ware thriller van hoog niveau.

In de finale gingen de eerste 6 legs tegen de darts in. Pas na de 3-3 kon Dennis de beslissende eindsprint maken. Hij brak wederom Peter om vervolgens zijn eigen leg voor het eerst te houden en zo zijn 3de achtereenvolgende Ranking te winnen.

Angelo Timmer en Arien van Lavieren wisten nog aardig wat punten binnen te halen door de finale te halen in de VR. Arien gooide in de 8ste finale de hoogste finish van de avond, 119, maar in de finale was het Angelo die hogere scores noteerde en scherper op de dubbels was. Angelo won met 4-1.

28 December a.s. de 4de Ranking van dit seizoen.