Ricardo Lieftink legt goede basis na winst in 12de Ranking, Peter Rijksen wint bij de verliezers.

  • De laatste en 12de ranking is gewonnen door Ricardo Lieftink. Na een prima halve Finale tegen Arien van Lavieren (4-1), was het wederom Dennis Kraak die tegenover hem stond in de finale.

Dennis kroop in de kwartfinale nog door het oog van de naald tegen een sterke Marcel van Ommeren(3-2). In de halve finale had hij minder moeite met Joop Ruisch(4-1). In de finale brak Ricardo de 4de leg die Dennis begonnen was. Daarna maakte hij het sterk af, 5-2.


In de VR stonden Peter Rijksen en Cor van Hees tegenover elkaar in de finale. Ondanks 2 overwinningen in de poule, was Peter toch nog via onderling resultaat gedoemd tot de VR. In de halve finale kroop ook hij door het oog van de naald tegen Dennis (3-2).

Cor van Hees wist o.a. via een bloedstollende halve finale tegen Bets van Zetten (3-2), de finale te bereiken. In de finale bleek Peter een maatje te groot voor Cor (3-0).
Morgen is de finale waarin dubbele punten te verdienen zijn. Ook worden er bonuspunten toegekend voor iedere 180 en 100+ finish. De uitnodigingen zijn de deur uit, op naar een bloedstollend en gezellig einde van weer een heerlijk dartseizoen!