Ricardo Lieftink & Marcel Weideman prolongeren Paviljoen Masters Koppel 2017, Rico van Loon en Mike Briene winnen VR

25 Maart, Het is Ricardo Lieftink en Marcel Weideman weer gelukt de 2017 editie van de Paviljoen Masters Koppels te winnen. Ondanks een 2de plaats in de poule na 2x een nederlaag tegen Arjan van Zetten/Taco van Zetten, ging de knock-out fase voortvarender. Na achtereenvolgend Theo Donkelaar/Melissa Haring(3-0), Ricardo Kleijer/Ronald Brandsen(4-1) en Joop Ruisch/Teunis Lieftink(4-0) te verslaan, stonden in de finale Danny van Klompenburg/Brian Leijten te wachten.

Na een 4-2 voorsprong voor Ricardo/Marcel kwamen Danny/Brian sterk terug. In de beslissende leg waren het ook Danny/Brian die de eerste wedstrijdpijlen kregen. Ricardo zette er vol de druk op door via een 150 score hem op tops weg te zetten. En die druk bleek te groot voor Danny van Klompenburg/Brian Leijten. Via dubbel 10 ging de overwinning wederom naar Ricardo Lieftink/Marcel Weideman en mogen ze zich weer een jaar Paviljoen Masters Koppel noemen.

De verliezersronde ging deze editie naar Rico van Loon/Mike Briene. Op weg naar de finale versloegen zei Arien van Lavieren/Marcel Kreeft(2-3) en Fred van Loon/Jaimy van Loon. In de finale waren zei duidelijk een maatje te groot voor Jeroen van Esterik/Dennis Puyk(3-0)De hoogste finish was dit keer voor Arjan van Zetten(140)

De top 4 van de WR en VR:

WR:

  1. Ricardo Lieftink/Marcel Weideman
  2. Danny van Klompenburg/Brian Leijten
  3. Arjan van Zetten/Taco van Zetten4. Joop Ruisch/Teunis Lieftnk

VR:

  1. Rico van Loon/Mike Briene
  2. Jeroen van Esterik/Dennis Puyk
  3. Jacqueline Jansen/Ria Niemeijer4. Fred van Loon/Jaimy van Loon

Ondanks een ietwat tegenvallende opkomst(17 koppels), was het wel weer een zeer gezellig en geslaagd toernooi!

Bedankt allemaal!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.