RICARDO LIEFTINK winnaar Localdarts Ranking 2016-2017! Dennis Kraak runner-up. Peter Rijksen wint Finale Ranking en eindigt 3de, Marco van Drunen sterkste in VR.

Ricardo Lieftink is de eerste winnaar geworden van de Localdarts Ranking. Ondanks zijn uitschakeling in de kwartfinale tegen Dennis Kraak, hield hij voldoende voorsprong over voor de winst. Peter Rijksen wist de Finale Ranking met dubbele punten te winnen. Nadat hij Piet Hensen had uitgeschakeld, was Teunis Lieftink in de HF ook niet opgewassen tegen PECO. De bovenste helft van de sheet was sterk vertegenwoordigd. Doordat Dennis Kraak verassend tweede in de poule was geworden, zat hij in het schema van Ricardo Lieftink en Joop Ruisch. Na een geweldige partij tegen Joop(bijna 100 gem. en 3-0), was “de” wedstijd van de ranking al in de HF tegen Ricardo. Dennis bleek de sterkste met 4-1. Door de achterstand van Dennis in de tussenstand Ranking had hij naast de winst ook nog 1 100+ finish of 180er nodig in de finale, om Ricardo te passeren. Die kwam er niet in de bloedstollende finale.

 

 

 

 

De winst bleef ook uit want Peter Rijksen bleef cool wist zeer knap met 5-4 de Finale Ranking te winnen.

 

 

 

 

 

 

 

De VR is gewonnen door Marco van Drunen. Hij versloeg Mark Schipper, Fred van Loon en in de finale Hans van Beek(3-1). Beide finalisten hadden er niet veel aan omdat ze te weinig punten in de vorige rankings wisten te halen.  Ricardo Lieftink wist dus door zijn eerdere 5 Ranking overwinningen de eerste winnaar te worden en hiermee zijn naam op de wisseldart te plaatsen. Tevens won hij een heerlijk weekendje weg in een 6 persoons chalet op Vakantiepark Thijmseberg tijdens de Open Rhenen 9 & 10 September a.s., die hij ook nog eens gratis aan deel mag nemen. En of het nog niet genoeg is, kan hij ook heerlijk gaan wokken bij Eastern Plaza in Elst. Dennis Kraak is de runner-up. Hij won een Diner bon van Chinees Restaurant Golden City Rhenen.Peter Rijksen pakte de 3de plek in de totaalstand. Hij kreeg van JUMBO Mostert Rhenen een goed gevulde boodschappentas.

De 2de klasse is gewonnen door Joop Ruisch. Hij eindigde 4de in het totaal klassement. Marcel van Ommeren bezette de 2de plek en Teunis Lieftink bleef Dennis van Zetten met 0,1punt voor en werd 3de. De 3de klasse(recreanten) is gewonnen door Arco Koedam, op gepaste afstand op de 2de plek Piet Hensen gevolgd door Arien van Lavieren op de 3de plek.  Bij de dames is Judith Lieftink de sterkste gebleken. Zij bleef Bets vd Hatert(2de) en Bets van Zetten(3de) nipt voor. Deze dames kregen van D’Yvonne 100% mode uit Veenendaal een bon aangeboden. Na de finale Ranking sloten we een fantastisch seizoen af met een heerlijke BBQ en de prijsuitreiking en slotwoord. Marcel kreeft kreeg een goed gevulde boodschappentas aangeboden door JUMBO Mostert Rhenen als “vrijwilliger van het jaar”. Carel Baardman is de eerste “Localdarter van het jaar” geworden vanwege zijn inzet voor Localdarts de afgelopen jaren. Hij kreeg van Chinees Restaurant Golden City Rhenen een bon aangeboden.Ook werden Localdarts 2 & 3 gehuldigd vanwege hun behaalde 3de plaats in de ADO wintercompetitie 2016-2017.  Alle deelnemers, toeschouwers en speciaal alle sponsors, Vakantiepark Thijmseberg, Paviljoen Thijmseberg, D’Yvonne 100% mode, Wokrestaurant Eastern Plaza Elst, Chinees Restaurant Golden City Rhenen en JUMBO Mostert Rhenen, BEDANKT voor de mooie prijzen, super gezellige dag en geweldig seizoen.
Tot 9 & 10 September wanneer we seizoen 2017-2018 openen met de OPEN RHENEN 2017!